Styrk din engelskundervisning og "Sæt Words IntoWords"

Her er en unik mulighed til alle engelsklærere!
Sæt Words IntoWords er et eksklusivt heldagskursus, som er skræddersyet til alle engelsklærere. Vitec MV og English4all inviterer til heldagskursus med oplæg om metoder og afprøvning af redskaber, som gør din engelskundervisning endnu bedre for elever med læse- og skriveudfordringer.

Praktiske informationer

📅 Dato: D. 17. april 2024
⌚ Tid: Kl. 09.00 – 15.00
🌍 Sted: HF & VUC Roskilde og Køge, tæt ved offentlig transport
💰Pris: 1.950 kr. (ex. moms) inkl. morgenbrød, frokost, kage og drikkevarer

Vil du med?

Læs videre og se hele programmet eller tilmeld dig med det samme 👇.

(der er begrænset pladser, og det er efter først til mølle-princippet).

Tilmeld dig her

Program
08.30 – 09.00: Morgenbrød til dem, der har lyst
09.00 – 12.00: Bogstav-lydmetoden, Words 1 & 2
12.00 – 12.30: Frokost
12.30 – 14.45: IntoWords i engelskundervisningen
14.45 – 15.00: Tak for i dag

Formiddagssession: Words m. Dorte Gørtz
Words er 
læse-stavemateriale til engelsk, der anvender en multisensorisk tilgang og bygger på bogstav-lydmetoden. Sessionen består af både oplæg og afprøvning af metoderne. Vi gennemgår bl.a.:

  • Bogstav-lydmetoden til engelsk (Phonics) med fokus på læremidlet Words 1 & 2.
  • Multisensorisk tilgang og systematisk arbejde med engelsk stavning.
  • Forberedelse: Læsning af en artikel om de seks stavelsestyper (sendes før kursusdagen).

Eftermiddagssession: IntoWords m. Bjarne Isager

Du vil få afprøvet kernefunktionerne i IntoWords ud fra en engelskfaglig kontekst, så du kan vejlede dine elever i hensigtsmæssige LST-strategier. Du kommer til at arbejde hands-on med:

  • Stave- og skrivehjælp
  • Oplæsningshjælp
  • Skrive- og læsestilladsering
  • IntoWords på mobil

Mød dine kursusværter

Dorte Gørtz er engelskunderviser på HF & VUC Roskilde, medforfatter på materialet Words og indehaver af English4all. Hun er uddannet lærer, ordblindelærer, FVU-læselærer og har senest læst Fonetik på Københavns Universitet.

Bjarne Isager er formidlingskonsulent ved Vitec MV og afholder kurser i IntoWords samt understøtter den didaktiske udvikling af IntoWords. Han er engelsklærer, engelskvejleder samt ordblindelærer.                                                                                         

Jeg tilbyder online og fysiske oplæg og kurser til engelsklærere i hele landet.                                                                                                        LV foran W1 og W2 lille2

Et oplæg tilpasses deltagernes ønsker og behov, giver en overordnet indsigt i bogstav-lydmetoden samt begrundelser for anvendelse af metoden.

Et kursus giver læreren en dybere forståelse for, og praktisk viden om, indføring af bogstav-lydmetoden i engelskundervisningen. Hovedvægten på kurset er nedslag i elevhæfternes opgavetyper, som lærerne afprøver individuelt og i mindre grupper, så materialet umiddelbart kan inddrages i den daglige undervisning. 

Herudover kan jeg tilbyde firmaer og virksomheder at tilrettelægge og gennemføre målrettet undervisning, efter bogstav-lydmetoden, for medarbejdere med behov for at forbedre deres udtale, læsning og stavning på engelsk.

Udfyld formularen under Kontakt, så kontakter jeg dig, for at tale om konkrete ønsker og behov.

Derudover tilbyder jeg løbende kurser, som du kan læse mere om ved at klikke på det enkelte kursus længere nede på denne side. 

Jeg anbefaler, at flere engelsklærere fra samme skole tilmeldes samtidigt, så de kan støtte hinanden i implementeringen af bogstav-lydmetoden.